dilluns, 16 de març del 2009

Den Haag

Aquest dissabte vam arribar-nos a Den Haag que es troba a menys de dues hores en cotxe de Brussel·les. L'excusa, veure si el Haile Gebrselassie batia el récord del món de mitja. Ja haviem tingut l'ocasió de compartir circuit amb ell a Granollera fa un parell d'anys, però sempre és un plaer veure'l córrer. La veritat és que l'ambient, malgrat el dia gris i plujós, era impressionant, tal com podeu veure a les imatges, potser no arriba al nivell de la marató de Rotterdam, però la gent va envair el circuit completament urbà, uns participant a la cursa (van acabar-la 7245 atletes) i d'altres com a simples espectadors. Al final el Gebrselassie no va guanyar, ho va fer el keniata Sammy Kitwara ni es va aconseguir rebaixar el récord del món, però el viatge va valdre la pena.
I per acabar, us adjunto unes imatges del centre de Den Haag, perque aneu preparant un viatget cap aquestes terres... val molt la pena!!!

Abans de la cursa l'organització va pesar al simpàtic Gebrselassie.


Un detall de la sortida amb el guanyador Kitwara i Gebrselassie en les primeres posicions.
L'ambient abans (foto de sota) i durant la cursa era impressionant amb molts corredors i espectadors envaint els carrers de la ciutat.


L'imatge freaky: el corredor que un cop acabada la cursa es passejava amb la medalla que van donar per acabar la cursa (aquí es molt normal donar una medalla a l'acabar les curses) i un globo en forma d'ampolla de cava. És costum a Holanda (el país de les flors) que els familiars i amics que van a veure un corredor l'esperin a l'arribada amb un ram de flors o en aquest cas un globus.









4 comentaris:

Oriol Figuerola ha dit...

Familyyyy!!!! Com va tot "primus"? Bé no? Ja vaig veure que el Roger cada dia està més espavilat, com creix el paio!!

Només per veure un krak com el Haile en acció, ja val la pena, aquest tio es un dels grans de l'esport.

Jo estic una mica fotudet, espero aixecar el vol aviat.

Molts records i una abraçada ben forta als tres!!

ninu ha dit...

Hola famille!!

Volia batre el record del mon de 1/2 maratò?? Ostres llastima que estic lesionat, sino li hagués fet de llebre.......... els primers 100m!!!!!! Je ,eje,je!!
Slautacions!!!

Anònim ha dit...

Hola wapa, si ques maco tot aixo, m'impresionat l'ultima foto, podria pescar desde la finestre, aixo si ques vida, PETONSSSS!!!

Oscar 1977 ha dit...

Hola Montse!! Quin canvi més radical anar a viure a aquestes terres!! Si, ja veus, una de les meves millors temporades la vaig pasar al Reus Ploms. Gent encantadora, cassolana i entranyable (crec recordar a l'Albert...). La veritat es que es van portar molt be, però jo no tant, doncs vaig marxar la temporada seguent al Pamplona... Be, felicitats perque he llegit que tornes a córrer i tens un nen. Encara que et recordo marxant, he buscat alguna foto teva, però no hi ha hagut sort. Molta salut!!