dijous, 23 d’abril de 2009

Sant Jordi!

Eoooo, estem vius!!! No és que ens hàgim fugat ni hagi decidit "clôturer" el meu blog, ni molt menys, però quan una és mare, treballadora, atleta (o "futinguera" en el meu estat deplorable actual) i a sobre estudiant no queda gaire lloc pel blog i el poc temps lliure que queda el dedico a estar amb el Roger i sinó a dormir, dormir, dormir i dormir, què bona falta fa!!!
Avui, és Sant Jordi: felicitats als Jordis, encara que ja us hagi enviat un missatge, i Jordines. Aquest és el segon Sant Jordi lluny de casa. Recordo que l'any passat em va saber més greu no poder anar a la plaça del Mercadal a remenar els llibres i esperar que el Xavi em comprés la rosa. Però fins que no estàs lluny de casa no te n'adones de l'importància de les petites coses, o grans segons es miri, i les rutines incloent-hi les festes i tradicions. Però malgrat els 1500 km no hem oblidat quin dia és avui.
Aquí a Brussel·les també se celebra la Diada. No, no és que trobem paradetes per tots els racons de la ciutat. El Casal Català organitza cada any la Diada en col·laboració amb la llibreria espanyola, Punto y coma, on s'hi poden trobar llibres en català, i ofereixen a tot el que s'hi acosti una copa de cava, català és clar, i una rosa , amb l'espiga i la senyera com mana la tradició! Així es dona a conèixer aquesta festa tan nostra per aquestes terres. I nosaltres tenim l'opció de cel·lebrar una mica la Diada.
BONA DIADA A TOTS!!!

1 comentari:

Dyas ha dit...

Muy bonitas las fotos y los textos!