divendres, 6 de març del 2009

Sol solet...

Doncs sí, les nostres pregàries han estat escoltades i finalment hem vist el sol per aquestes terres!!! I no ha estat un fet aïllat, sinó qu ha sortit més d'un dia. Malgrat tot seguim amb temperatures baixes, no tant com fa unes setmanes, però... Però el dia ja allarga i ja s'olora la primavera. Tant és així que hi ha alguns restaurants que ja han muntat les seves terrasses!! Us poso unes fotos del parc del Cinquantenaire del passat dissabte!



L'arc del Cinquantenaire



La rue de la Loi i l'edifici de Berlaymont, a la dreta, des del parc.

Tervurenlaan, des del Cinquantenaire.




Una escultura del parc i un grup de gent jugant a futbol.


I tal com vaig dir al post anterior el diumenge passat vam anar a Brugge perque el Xavi va córrer l'Oostende-Brugge, una cursa d'uns 16 km que transcorrer exclusivament pel costat del canal. Per desgràcia, o per sort pels corredors, el dia va començar amb sol i es va tornar gris. Tot i això entre la cursa i que hi havia curses de rem, el canal estava ben animat!! El Xavi va acabar molt bé i va fer un bon temps tenint en compte que no pot entrenar tant com li agradaria. Ara fins a la propera cursa: Wavre-Bruxelles, de 25 km!!
El circuit transcorria pel costat del canal.
Alguns dels participants a les curses de rem.
I, el diumenge passat vam tenir per aquí els caps d'estat i de govern que es van reunir a l'edifici del Consell. I, com sempre que venen, els carrers de la zona es converteixen en aparcament del parc mòbil de la policia de la ciutat. A la foto teniu un dels vehicles que ens vam trobar tot passejant per l'avenue de la Renaissance. Sobren les paraules!
I demà, 10.000 catalans a BXL!!