dimecres, 25 de febrer del 2009

No news, good news!!!

Deixeu que utilitzi la dita anglesa de "no hi ha notícies, bona notícia" que defineix molt bé la nostra rutina belga en aquests moments. El cert és que no hi ha gaire cosa a explicar i si a això li afegeixes que desde que he començat a treballar les hores, els dies i les setmanes passen volant, ja teniu el perquè del meu retard en actualitzar el blog. I no és per falta de ganes, però... I més tenint en compte que estem instal·lats en la rutina i no hi ha gaire cosa a explicar.
El cap de setmana passat vam anar, com diu la Maria José, a la civilització. Vam anar a Villeneuve d'Ascq, a França, a poc més de 100 km de Brussel·les, per comprar coses pel Roger. La veritat és que anar a comprar a un hipermercat tan gran pot arribar a ser una mica esgotador, sobretot perque hi ha tantes coses per triar i remenar que pots arribar a sentir-te una mica atabalat. Però realment val la pena! I és que a Brussel·les, o Bèlgica, no hi ha gaires llocs com aquest, per no dir que cap. Així que, com que hi ha productes, especialment infantils que ens surten molt millor de preu quan tenim necessitat de comprar bolquers fem el viatge cap a França (ens podem estalviar uns 15 euros per caixa) i així aprofitem per comprar altres coses que aquí no trobem, que sempre s'agraeix.
I parlant de futur més recent, aquest cap de setmana tenim dos esdeveniments importants, d'una banda hi ha 'sommet' el diumenge (reunió de caps d'estat i de govern), això vol dir que hi haurà molta policia i carrers tallats per la zona del Rond Point Schumman, i per l'altra hi ha una cursa interessant: 15 km entre Oostende i Brugge. Espero que el temps acompanyi i poguem anar a veure la cursa. Intentaré fer la crònica.

1 comentari:

ninu ha dit...

Hola family!!!!

Em quedo la dada de la cursa de 15km entre Oostende y Brugge, jo hi he passat per allà al Tour de Flandes!!!!!!!

M´en alegro que estigueu be i que compreu volquers a bon preu, je,je,je!!!!

Salutacions cordials desde el Baix Camp!!!!!