divendres, 25 de setembre de 2009

Buuuuffff!!!

Ostres quin munt de temps fa que no escric res! I no és perque no tingui res a explicar. El cert és que volia parlar de la tornada a l'escola, del Ramadà, del que costa trobar un pis decent per aquestes terres... volia explicar tantes coses... però les circumstàncies d'aquest estiu no han estat propicies. I és que portem gairebé tres mesos buscant pis. I no és que no n'hi hagi, sinó que costa trobar una cosa decent a un preu raonable: o els pisos estan bé i són molt cars, o són petits (nosaltres volem dos habitacions i només en trobes d'una), o fan pena (normalement veus el menjador i les habitacions i estan força bé, però quan arribes al lavabo i la cuina, et cau el món, perque n'hi ha que fa 30 anys que no es reformen mínimament i es cauen a trossos).
Al final en vam trobar un, just a la porta del costa de casa, gran, dos habitacions amb diferents armaris, amb "cave" i pàrquing pel cotxe, decent! Però just el matí abans de signar la dona de l'agència ens envia un mail dient que el propietari estava molt "inquiet" per la presència d'un nen (quan el primer que diem sempre és si hi ha algun problema perque hi visqui un nen, perque en alguns apartaments ja et diuen directament que no en volen) i ens demanava que paguessim la pintura del quan marxessim, és a dir gairebé 3000€ més, que féssim el manteniment del parquet amb un oli especial que només es podia comprar en una tenda de tot Brussel·les (ves a saber si no tenien comissió, a més el parquet estava una mica fet caldo) i un seguit de clàusules que no vam acceptar. Així és que es vam quedar sense pis i perdent dues setmanes de recerca!
I torna a buscar! Així que ja ens teniu, visitant "forats", coses decents excessivament cares o massa lluny, coses decents però... Ja veurem si al final el pis que hem vist aquesta setmana (decent, gran, ben situat i amb molts armaris, però una mica car) es converteixen la nostra llar. Ja us ho aniré explicant!!