dijous, 30 de juliol del 2009

Antwerpen!!!

Una de les ciutats més importants de Bèlgica és Antwerpen (Anvers en francès, Ambers per nosaltres). Es tracta d'una ciutat situada al nord del país, a la regió de Flandes i a pocs quilòmetres de la frontera amb Holanda. Podriem dir que es tracta d'una ciutat més o menys gran i que té un desl ports més importants d'Europa. Port?, us preguntareu. Doncs, sí, Antwerpen té port, i això que està situada a uns quants quilòmetres a l'interior del país, però té un riu navegable que ha permès situar el port en un dels més importats del continent:


Aquesta vegada vam aprofitar el bon temps de l'estiu per donar un tomb pel centre. També és molt normal que la gent que viu a Bruxelles vagi de compres o de rebaixes a Antwerpen. I no només perque aquí es troben algunes de les firmes més importants i conegudes de Bèlgica, com el Dries van Noten, l'Ann Demeulemester o l'inevitable Bikkembergs, sinó perque el centre comercial li dona mil tombs al de la capital, amb moltes botigues i variades i no només les típiques franquícies que es troben per tot arreu.



Imatge del castell que hi ha al costat del riu i del gegant que es pot trobar a l'entrada



I com no, s'ha d'aprofitar per menjar els típics musclos amb patates fregides i la carbonada flamenca (un estofat de carn de vedella amb cervesa) acompanyada amb patates... i amb cervesa per "remullar-ho" una mica.



I la imatge freak del dia, aquestes senyores fent-se una foto amb un monument que hi ha al costat de la catedral... sobren els comentaris!!!

1 comentari:

ninu ha dit...

Hola Family!!!!

Ja feia temps que no escribies res!!

M´en alegro que estigueu be, no se si baixeu a l´estiu, pero de totes formes us envio una salutació molt gran!!!!!! I petonet pel petit, que ja no deu ser gens petit!!!

També m´havien parlat molt be de Amberes..... m´hi hauré de deixar caure...........

Una salutació molt gran!!!!