dijous, 15 de gener del 2009

Ja tornem a ser aquí!!

Després d'unes setmanetes de vacances a casa, a Reus, per les festes de Nadal, Any Nou i Reis, hem tornat a la nostra rutina belga. I la veritat és que l'arribada va ser força freda, i no perque ningú ens estés esperant amb una rebuda espectacular, sinó pel clima: la ciutat estava tota nevada i els llacs completament congelats!! La veritat és que desde Lyon gairebé sempre vam tenir temperatures més aviat negatives, però força menys del que ens esperàvem, ja que les previsions deien que podriem arribar a tenir temperatures de -10º!! Per sort el més baix que vam veure va ser un -5º, que ja és fred! I Brussel·les estava tota nevadeta!! En certa manera ens va recordar Moscou. I és que sembla ser que l'últim parell de setmanes hi havia hagut mínimes de fins a -12º. I a Leuven, a escassos 15 km d'aquí es va arribar a registrar -22º!! Quina sort que nosaltres érem a casa, a Reus, on hi feia fred però menys!! Els més veterans per aquestes terres diuen que quan l'hivern és cru l'estiu és força calurós. Ja us ho explicaré d'aquí a uns mesos. Nosaltres, per si de cas, al proper viatge pujarem la roba d'estiu, no fós cas!

Aquest és l'aspecte que presentava el parc de davant de casa el dilluns al matí! I això que ja havien pujat les temperatures!



Tal com he dit al principi i en algun post anterior, vam tornar a casa per Nadal, com el turró, per poder gaudir de les festes en companyia de la 'Family', comme d'habitude! Per Nadal, com cada any vam dinar a casa dels "prims" (sopa de galets i pavo) i després, com mana la tradició familiar, partideta de Trivial, aquest any acompanyada d'uns bombons, portats per l'ocasió, i cervesa belga, edició especial de Nadal! Aquest any, però, va fallar el pa amb tomàquet i pernil amb el que acostumàvem a acabar la vetllada, però aquest any estàvem una mica tips i no en vam menjar. Ai, ai, ai, que em sembla que ens estem fent una mica grans i estem perdent facultats!!



El Trivial, present a la sobretaula nadalenca, els bombons belgues (Leónidas) i la cervesa, edició especial pel Nadal!


El dia 31, ja ve sent una tradició acabar l'any gaudint d'una de les nostres aficions participant a la Sant Silvestre de Tarragona. Aquest any, però, i degut a que encara no he començat a córrer després de l'embaràs, només hi ha participat el Xavi, tot i que el Roger i jo vam anar-hi per animar als nostres amics i companys, que n'hi havia uns quants, en la darrera cursa de l'any.


Van ser uns quants els "bojos" corredors que van decidir acabar l'any prenent part a la Sant Silvestre de Tarragona

I ja gairebé a punt de tornar cap a Brussel·les, vam rebre la visita del reis (o "reixos", com diria la Sister), que van portar molts regals i no van deixar ni una mica de carbó, cosa que ja ens imaginàvem perque l'any passat vam ser molt bons. Aquests reis van ser especialment generosos amb el Roger, que s'ho va passar bomba estripant els papers dels regals... encara que als propis regals no els hi fes massa cas!!

Els reis van ser generosos per tota la familia. De fet només van portar regals i aquest any no van portir ni una mica de carbó per ningú... i és que l'any passat vam ser tots mooooolt boooooonssss!!


1 comentari:

ninu ha dit...

Heu de deixar de ser tan bons que els Reis m´han portat tot el carbó a mi!!!!
M´en alegro que tornessiu be!! gracies per animar-me a la Sant Silvestre (que no hauria d´haver corregut............)

Feu una barreja d´enveja i no, pel fet d´estar per terres belgues.....

Salutacions i puja escales!!!!!!!