divendres, 2 de gener del 2009

FELIÇ 2009!!!

Bon any a tothom! I perdó pel silenci dels últims dies, però seguim gaudint de les notres vacances de Nadal a casa, a Reus. Encara ens queda una setmaneta per la capital del Baix Camp, però l'olor dels gofres cada dia se sent més a prop!! La veritat és que tenim sentiments contradictoris pel fet de tornar: d'una banda tenim moltes ganes de seguir amb la nostra vida tranquil·la de Brussel·les, la nostra casa d'aquest últim any i quatre mesos, i per l'altra banda, no marxariem i ens quedariem aquí, a la nostra casa de veritat, amb la nostra gent i la nostra rutina... Així que intentarem gaudir d'aquets dies que encara ens queden per aquestes terres i agafar una mica d'aire per continuar amb la nostra vida belga! Ostres què seriosa m'he posat!!
De moment gaudirem d'aquets dies tot esperant a que passin els reis i ens deixin moooooltsssss regals! Nosaltres hem estat molt bons i ens hem portat molt bé, així que esperem que els reis ho tinguin en compte! I vosaltres?

2 comentaris:

ninu ha dit...

Hola familia!!!!!!
Segur que els Reis li portaran moltes coses al Roger perque ha estat molt i molt bo...... i vosaltres¿¿???? Segur que també, em va alegrar veure-us a Tarragona, pero no ens vam veure despres!!!!!!!!!

Una abraáda molt gran, potser ens veiem a la cavalgata......agafan caramels!!!

Mont Be ha dit...

Hola Jordi,

També ens va agradar molt trobar-te a la sansi de Tarragona. I malgrat la lesió et vam veure molt bé. Llàstima que no ens veurem a la cabalgata perque el Roger està malaltó... Aquest temps d'aquí no li ha probat gaire.

Seguim en contacte.

ptnts