dilluns, 1 de desembre del 2008

Quin fred!! (2a part)

Desde la setmana passada estem "gaudint" d'un temps fred i humit amb màximes que o pugen dels 4º i mínimes de -1º o 1º. Jo, intento portar-ho el millor possible. Però també cal dir que aquí, tot i el temps humit, les temperatures baixes es porten millor que a Reus.
Aquí teniu dues imatges del diumenge passat que vaig durant la nevada que va caure a Brussel·les. Va estar nevant de les 2 de la tarda fins a les 6, més o menys, i va deixar un gruix d'uns cinc centímetres que en poques hores va acabar desapareixent. La primera nevada de l'any!! I segur que no és l'última!!!



La veritat és que malgrat el fred la imatge és força bonica, sobretot si ho veus desde la finestra al costat de l'estufeta i amb un got de xocolata calenta, què estem al país de la xocolata!!


3 comentaris:

Oriol Figuerola ha dit...

Per molt fred que faci, si estas al costat de l'estufeta i al damunt menjant xocolata calenta (mmmmmmmmmmmmm..........) ja pot nevar tot el dia. Com u s cuideu, eh!!?? Així m'agrada!!

ninu ha dit...

Quin paisatge mes xulo!!!

Res d´estufes, a entrenar a lo Rocky!!!!!

Per cert encara no m´ha convidat FEde als campionats d´Europa de Cross!!!!!! No ho entenc!!!!!! Je,je!!

Salutacions.

Mont Be ha dit...

Home, al costat de l'estufa s'hi està la marde bé, però de tant en tant s'ha de sortir, no? Però encara no puc córrer, però si que hi ha algun valent que ho fa. El dia que ja pugui córrer, si neva i està el parc tot nevat segur que sortiré perque ha de ser xulo... i perillós!!

Per cert Jordi, la fede encara no ha tret la llista. No et preocupis que segur ue et criden!! ;-D