dimecres, 24 de desembre de 2008

Campionat d'Europa de Cross

El passat diumenge 14 de desembre es va celebrar el campionat d'Europa de Cross a Brussel·les. I vam tenir la sort de poder gaudir de la presència de la nostra companya d'equip i amiga Núria Gil, que va participar en el seu primer campionat d'Europa de cross amb la selecció espanyola amb l'equip júnior. La veritat és que, tot i el fred que feia, al voltant dels 3º, vam poder gaudir de la competició de primer nivell. El circuit estava situat a escassos 100 metres de l'Atòmium (i a uns 500 metres de la residència oficial del rei belga, Albert II), al parc de Laeken, va acabar fet un fangar, ja que es va córrer sobre una superfície tova degut a la humitat i el fred que havíem tingut a Brussel·les durant les últimes setmanes. Això va afegir un plus de duresa a un circuit amb força pujades i baixades. La veritat és que l'ambient era impressionant, amb gent de tota Europa i amb imatges força divertides. Vull destacar la imatge de la senyora anglesa que anava vestida de cap a peus amb la Union flag i el moment quan es va trobar amb un grup d'escocesos vestits amb el típic kilt... llàstima que no vam poder immortalitar el moment quan tot el grup es va creuar amb un parell d'atletes irlandesos!!! També hi va ser present l'arxi-coneguda Tour Eiffel. Espectacle dins i fora del circuit.

Hi haviat un bon ambient al voltant del circuit!

Des del circuit es podia veure l'Atòmium que va presidir tota la competició!

Una imatge de la cursa masculina. El guanyador per equips va resultar ser l'equip espanyol.La Tour Eiffel va voler estar present a la competició i animant als representants francesos!


Aquesta senyora anglesa portava la Union Flag fins i tot als pantalons... ves a saber on més la portava!
Moment en que es van trobar els seguidors de l'equip escocès amb la senyora anglesa i la seva acompanyant. El bon ambient i el fair play van imperar en tot moment.