dimecres, 15 d’octubre del 2008

Finalment m'he decidit!!!

Ja era hora!! Finalment, i després de molt de temps de pensar-ho, he decidit començar el blog per tal de compartir amb tot aquell que vulgui, la meva/nostra experiència per Brussel·les (BXL).

Ara ja fa un any i un mes i mig que vam decidir començar la nostra aventura europea. Parlo en plural perque en aquesta aventura no estic sola. El Xavi i jo vam decidir deixar la vida que duiem a Reus i canviar-la per una de nova al cor d'Europa. Tal com hem comentat moltes vegades, va passar el tren i hi haviem de pujar; calia viure l'experiènca perque sinó sempre ens quedaria el "i si hi haguéssim anat?"! Així que vam deixar el nostre piset de Reus, els trastos i vam venir cap aquí. I als pocs mesos es va voler incorporar un nou membre a la nostra aventura. El Roger va fer "acte d'aparició" fa tres mesos i mig, el tres de juliol, a Reus. I això significa que vaig tornar temporalment a casa, durant cinc mesos, des del mes de maig. El dia tres d'octubre vam arribar tots tres per seguir l'"aventurilla" europea.

Així que, a partir d'ara, intentaré explicar com ens ho fem per suportar els dies de pluja i vent que sovintegen per aquestes contrades, els euròcrates, els belgues i les escapades de cap de setmana per visitar tot el que poguem, aprofitant l'excel·lent situació d'aquesta ciutat en el cor d'Europa.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Huola!!! M'en alegro de que montis el blog, aixi os podre controlar :P (es broma!).

Jo només us vull dir que tingueu sort els tres i que l'experiencia sigui supermegahiper divertida! i que si algun dia he de anar a Belgica em reserveu una habitació al vostre piset, gratuit a poder ser!!!

Doncs em despedeixo amb una abraçada enorme de part meva i de la resta de la família Vernis-López.

Muak!!

ninu ha dit...

M´inauguro com a "client" del teu blog!!!!!! Quina ilu!! Escriure mails, no escric gaires, ni cartes, pero que ens comunicarem a traves del blog, en pots estar segura!!!! M´en alegro molt per la nova feina!!!
Saluda al Xavi i digue-li que s´entreni força!!!!!!!
I fes-li un peto al petit pero poliglota Roger!!!!!!!!

Fins aviat

Anònim ha dit...

El seguiré amb ganes!!
Una abraçada!

Josep

Anònim ha dit...

Hola, per fi apendre el ques un block i al demunt podrem estar en contacte, aixi que fins aviat, petonets x 2 i una abrasada, DEW

Anònim ha dit...

Eiiiiiii sisteeerrrrrr!!!!!!!!Que be!!!!! Per fi puc comunicarme am tu!!!!! Com esteu tots???? Felicitaaaattttsssss per la nova feina mho ha explicat la mama!!!! I el roger?Tinc moltes ganes de veureus!!! Us trobo a faltar!!!! Un petonàs!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Què passa Montse, ja agafes els ritmes de la Comissió. Vaig entrant i no hi ha novetats!!
Veig que el Roger ja no et deixa temps, eh ? (... oés el Xavi qui no et deixa temps??)

Anònim ha dit...

Perdó que no he posat el meu nom a la darrera intervenció

Josep

Mont Be ha dit...

Els nens de la casa porten una mica de feina i deixen poc temps per escriure, però poc a poc ....