dijous, 30 d’octubre del 2008

Comença a fer fresqueta!!!

Nosaltres ja fa dies que estem immersos en la tardor pura i dura: hi ha dies de tot! Hem tingut ventades que ens han fet recordar els dies de vent que tenim per Reus; aigua i ara sembla que ja hagi arribat l'hivern. Bé, per algú que ve del clima suau de Reus que en ple mes de novembre ja tinguem mínimes de -1º i la màxima no passi dels 7º ja es podria considerar hivern, no? Però per aquí s'ho prenen com una cosa normal i més quan aquest diumenge ens van avisar que aquí pot haver-hi setmanes senceres amb temperatures sota zero de màxima!!! Ja em tremolen fins i tot les dents!

Amb el novembre arribant a la seva fi la ciutat, o més ben dit el país està immers en la celebració de Halloween! Sembla que la festa americana ha arribat i s'ha instal·lat amb força per aquestes terres. Ja fa dies que les botigues i grans superfícies estan decorades i s'hi poden trobar objectes i disfresses al més pur estil americà: carabasses amb cara, fantasmes, esquelets, etc. I no m'extranyaria gens que a les zones residencials on hi ha xalets i adosats demà al vespre s'omplin de nens que, al crit de "truc o tracte", recorrin el veïnat demanant dolços. Però pel carrer, per sort, també s'hi poden trobar algunes paradetes de marrons chauds (castanyes calentes) que fan la competència a les dels gaufres que durant tot l'any es poden trobar en qualsevol racó de la ciutat i que l'impregnen d'un característc olor dolcet. Un consell, si algun dia veniu a Brussel·les i voleu menjar un gaufre pel carrer demaneu-lo nature o secreé, és la manera més fàcil de gaudir-ne i no tacar-se.

3 comentaris:

Marie-Jose ha dit...

Si, fins ara pensava comprar-me una bici per utilitzar-la com a mitjà de transport, però en vista del que ens espera, em treuré la carte de transport i respiraré escalfor humana en lloc de tubs d'escapament.

Marie-Jose ha dit...

Ara alguna cosa positiva, que també n'hi ha d'això a Brussel·les: la calefacció de casa funciona!!!.....
....
....
per a la tele encara han de retornar dimarts...

Oriol Figuerola ha dit...

Ostiii!!! Això si que es fred i no el que fot per aki a Reus. Jo amb akestes temperatures hivernaria més que mai! Però l'opció de la bici que s'ha comentat més a dalt es bona, et tapes bé el cos, les mans i el cap, i no tens fred, ho dic per experiència. Ja saps, prima, que jo això de la bici ho apoyo a mort, jejeje.

Ens veiem!!