dissabte, 21 d’agost del 2010

Catifa de flors

El passat cap de setmana vam poder gaudir de la tradicional catifa de flors que cada dos anys s'instal·la a la Grand-Place. La veritat és que es tracta d'un esdeveniment espectacular i que trenca la monotonia gris de l'espectacular centre turístic de la ciutat. Per desgràcia el temps no va acompanyar i, tot i que el divendres podiem gaudir d'un cel mig ennuvolat, el cert és que tant dissabte com diumenge hi va haver episodis de forta pluja que van deslluir una mica, i potser malmetre, l'espectacular catifa floral.



















Com a curiositat, al costat de la Grand-Place, al carrer que la conecta amb les Galeries St Hubert, a la Heuvelstraat, vam veure aquest cartell on s'indica que, a banda dels lavabos, un es pot prendre una dutxa en ple centre de la ciutat. Tot un detall per als turistes 'motxilers' que estan de pas.









I la imatge curiosa i, per desgràcia habitual, és la del camió de la brossa que passa a recollir en aquest cas el cartró a les set de la tarda, quan el centre de la ciutat està més ple de turistes. No és tracta només de la presència dels camions, sinó que els botiguers prèviament han deixat les seves bosses o cartrons al carrer, donant una imatge de ciutat bruta. No crec que costi tant passar a recollir la brossa d'una forma més discreta, més tard, quan no hi ha tanta gent pel carrer, no?

1 comentari:

ninu ha dit...

Hola Familia!!!!
M´en alegra de saber de vosaltres!!!
Ara feia molts mesos...... potser fins i tot mes d´un any que no ens xerravem!!!!
A la meva vida hi han hagut bastants canvis, gracies a Déu tots positius!!!!
Us ho explicaré quan ens veiem, potser algun dia d´aquests....o quan vulgueu!!


Espero que estigueu molt be.Jo feia temps que no em conectava perque estava bastant liat.

Intentaré publicar coses al Blog, però seran basicament curses i competicions, perque el dia a dia "como que no tengo tiempo!!!"

AHHH!!! Ara al Setembre reprenc el RUSS, quina ilu que em fa..!!!

Un petonas per tots i estem en contacte!!!