dijous, 13 de novembre del 2008

Honoraris d'urgència???!!!

Com més temps passem per aquestes terres belgues, més tenim la sensació que el nostre és un país civilitzat, organitzat i modern. I mira que haver de sortir de casa per arribar a aquesta conclusió té nassos. El cert és que cada vegada que has de fer servir algun servei pots acabar "emprenyat com una mona" i enfilant-te per les parets perque cada vegada que has de tractar amb algun autòcton és possible que surtis escaldat. I sinó que els ho expliquin als que algun cop han topat amb Belgacom, Coditel, Electrabel o qualsevol altre empresa de suministres o, fins i tot, bancs, botigues, etc. Amb la curta experiència que tenim en aquestes terres hem arribat a la conclusió que algunes de les que tenim al nostre país són models d'atenció al client que potser haurien de copiar per aquestes terres.
I és que l'última han estat els 4,53€ que ens han clatellat en concepte d'"honoraris d'urgència" per utilitzar una farmàcia en dia festiu! Potser és que estem massa acostumats a casa nostra a trobar una farmàcia oberta on hi pots anar a comprar cada dia, inclosos diumenge si festius, qualsevol cosa que necessitis amb o sense recepte, sense cap sobrecost per urgència. Però quina va ser la nostra sorpresa quan aquest dimarts, que era festa a Bèlgica perque se celebrava l'Armistici de la Primera Guerra Mundial, doncs vam anar a comprar un parell de coses que ens feien falta, com ho hem fet algun diumenge o festiu a Reus. Conclusió: NO S'HA D'UTILITZAR UNA FARMÀCIA BELGA NI EN DIUMENGES NI FESTIUS, ni fora d'horari comercial, no fos cas... A no ser que sigui una urgència mèdica i no quedi cap més remei, és clar!!




I per acabar-ho d'adobar el farmacèutic en qüestió afegeix unes linies al tíquet on es pot llegir: "donant-vos les gràcies, us desitjo una magnífica jornada assolellada"... Sense comentaris!!

1 comentari:

ninu ha dit...

I jo que pensava que erem cutres....... De fet tenim la "mala costum", que tot el de fora es sempre millor......ERROR!!!

I llegint el que escrius, menys encara!!!!!

Salutacions i fins aviat!!!!